Welkom op de website van onze school!

Op deze website vindt u informatie voor en over de kinderen.
Wij willen uitstralen dat we een school zijn, die kansen biedt aan elk uniek kind. ​Kleurrijk in kansen!
Dit willen wij vorm geven door bij alles wat wij aanbieden uit te gaan van vier kernkwaliteiten namelijk:

Talentontwikkeling van het unieke kind
Betekenisvolle leef- en leeromgeving
Respectvolle, kleurrijke ontmoetingsplek
Samen werken vanuit vertrouwen en veiligheid

Zie hieronder informatie over de nieuwbouw van de school.

Open dag 2018 web_jongens_agora_TintelTuin.jpg
Informatie peuterspelen januari 2016.pdfInformatie peuterspel
logo.jpg                                           vreedzame-school.JPG

sfeer_2268.jpg
Peuterspelen van De Willibrord van PeuterTuin
Peuterspelen is de nieuwe naam voor de bekende peuterspeelzaal. Net als op de peuterspeelzaal staan ontwikkelingsstimulering en samen spelen centraal. Kinderen worden optimaal voorbereid om in te stromen in het basisonderwijs van De Willibrord.
Peuterspelen en basisschool De Willibrord werken intensief samen: het pedagogisch klimaat, thema's, activiteiten en feesten worden zo veel mogelijk gezamenlijk afgestemd. Een warme overdracht en het organiseren van vroegtijdige ondersteuning voor peuters die dat nodig hebben, horen daar vanzelfsprekend bij.

Wat en hoe
Peuterspelen is voor kinderen van 2-4 jaar, van werkende én niet werkende ouders. Het Peuterspelen aanbod valt onder de Wet Kinderopvang. Meer informatie, open de onderstaande link:

images.jpg

nieuwe school foto